Trainee och aspirant

  Här hittar du information om våra traineeprogram och aspirantplatser på Uddeholm. Vi söker ständigt nya medarbetare som vill skolas in i företaget. Är du sugen på en ny utmaning? Sök då till traineeprogram och aspirantplatser på Uddeholm.

  TRAINEE

  Att vara trainee hos oss innebär en snabb start på karriären och en trygg inskolning i företaget och arbetsuppgifterna. Vårt traineeprogram sträcker sig oftast över ett år där du får en bred kompetens och en grundläggande förståelse för hela verksamheten. Du bygger även upp ett nätverk med personer inom organisationen.  När utbildningsåret är slut är målet att du som trainee ska få en tillsvidareanställning och att vi som företag ska få en kvalificerad tjänst tillsatt. Traineeprogrammen riktar sig till dig som har en högskoleutbildning, inriktning kan variera. Vi erbjuder även traineeprogram via Higher Ambition Program.

  SE LEDIGA TRAINEEPLATSER

  Traineeprogram Uddeholm

   


  Aspirantplatser Uddeholm

  ASPIRANT

  En aspirantplats hos oss på Uddeholm är ett utbildningsprogram för ett visst yrke, till exempel inom produktion eller underhåll. Vanligtvis sträcker sig programmen mellan ett till två år. Aspirantprogrammen innehåller både praktiska uppgifter och fortbildning. På så sätt skolan du på ett tryggt  och effektivt sätt in i din kommande yrkesroll. Att ta in aspiranter är för oss som arbetsgivare ett sätt att utbilda nya medarbetare och en chans för dig som aspirant att lära dig ett nytt yrke. Aspiranttjänster riktar sig till dig som har en yrkesinriktad gymnasieutbildning.

  SE LEDIGA ASPIRANTPLATSER

   


   

  Häng med oss i sociala medier

   

   


   

  Share it