Webinar om Uddeholm Vanax SuperClean d. 22. november

  Uddeholm Vanax SuperClean - Det rustfri stål med unik slidstyrke

  Et stål der er både slidstærkt, rustfrit og med en hårdhed på 60 HRC er noget, som længe har været efterspurgt, men som aldrig før har eksisteret på markedet. Hvor det tidligere var nødvendigt at anvende overfladebehandlinger for at gøre et blødt, rustfrit stål mere modstandsdygtigt over for slid, har voestalpine/Uddeholm nu en endnu bedre løsning på problemet. Med Uddeholm Vanax SuperClean får du fremragende resultater uden behov for yderligere overfladebehandling.

  Gå ikke glip af dette webinar, hvor Jan-Ove Eriksson fra Uddeholms AB giver et indblik i, hvordan Uddeholm Vanax SuperCleans unikke egenskaber kan ændre betingelserne for komponenter under ekstreme forhold og bidrage til forbedret produktivitet, lavere vedligeholdelsesomkostninger og en bedre rentabilitet.
  Tidspunkt: 22. november, kl. 14:00-15:00

  AGENDA

  • Baggrund og stålets egenskaber
  • Anvendelsesområder
   • Fødevareindustrien (Normpack-certificeret)
   • Havmiljøer
   • Pumper
  • Spørgsmål

  Webinaret er gratis, men deltagerantallet er begrænset, så tilmeld dig nu.
  Vær opmærksom på at webinaret afholdes på engelsk.

  Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

  Du bruger en forældet webbrowser.

  Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.