voestalpine/Uddeholm er din optimale samarbejdspartner fra start til slut

  Vi ser gang på gang beviser på, hvor vigtigt materialevalg, varmebehandling og overfladebehandling er for et værktøjs levetid. Hvis disse parametre er korrekte, reduceres risikoen for, at unødvendige skadesmekanismer opstår alt for tidligt. Det rigtige valg og design bidrager til mindre vedligeholdelse og forbedret værktøjsøkonomi.

  voestalpine/Uddeholm har i dag en unik position på markedet, hvor vi kan tilbyde både produkter og gedigen rådgivning til utallige applikationer via vores faciliteter samt kompetente rådgivere og teknikere. Vi leverer Uddeholmstål, bearbejdning, varmebehandling, overfladebelægninger og AM 3D-metalprint i verdensklasse og arbejder for at levere en skræddersyet totalløsning fra start til slut. Med voestalpine/Uddeholm som din samarbejdspartner får du alt fra én leverandør, hvilket betyder færre kontakter og mindre administration for dig som kunde.

  Læs mere om hvad vi tilbyder her på vores hjemmeside eller kontakt os!

  Slet
  cancel
  Slet

  Mine brugerindstillinger

  Hav lidt tålmodighed. Din forespørgsel bliver behandlet.

  Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

  Du bruger en forældet webbrowser.

  Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.