Op til 98% genbrugsmaterialer i Uddeholms produkter

  kampagnebillede-sustainability

  Det er svært at forestille sig en verden uden stål. I din hverdag er du omgivet af produkter, der har været i kontakt med stål på et eller andet tidspunkt under produktionen, da det er et materiale, der anvendes i næsten alle industrier i dag. Det giver os som producenter et ansvar for at finde mere bæredygtige løsninger i produktionen, og det er noget, som vi i voestalpine/Uddeholm arbejder aktivt på.

  Bestræbelsen på at opnå et klimaneutralt, bæredygtigt produkt af høj kvalitet er grundlaget for vores forretning, som bygger på cirkulær genanvendelse. Det betyder, at vi maksimerer udnyttelsen af de ressourcer, der allerede findes, ved at genbruge materialer til at skabe nye produkter. I dag består vores produkter af 85-98% genbrugsmaterialer.

  Læs mere om vores fokus på effektiv ressourceudnyttelse i den seneste bæredygtighedsrapport eller kontakt os!
  Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

  Du bruger en forældet webbrowser.

  Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.