Mød os på IFFA – kødindustriens førende messe

    Messen afholdes fra 14.-19. maj 2022 i Frankfurt. IFFA er verdens førende messe for teknologi til kød og alternative proteiner. IFFA dækker hele markedet for forarbejdning, emballering og salg af kød og alternative proteiner. Dermed tilbydes den globale fødevareindustri en platform for innovation og netværk.

    Hovedtemaerne på IFFA fokuserer på de vigtigste emner, som branchen står over for i øjeblikket. I 2022 er det automatisering, digitalisering, fødevaresikkerhed, bæredygtighed, fødevaretrends og individualisering.

    Hos voestalpine er vores fødevareforarbejdningsløsninger skabt af førsteklasses materialeknowhow med skræddersyede applikationskrav. Dette resulterer i højt ydende løsninger, der er klar til brug i industrielt fødevareforarbejdningsudstyr.

    Vores ”Bowl cutter knives” tilbyder en enestående balance mellem meget høj slidstyrke, sejhed/duktilitet (sikkerhed mod revner) samt korrosionsbestandighed.

    Til vores kødhakkersæt tilbyder vi en state of the art produktion, som inkluderer speciel varmebehandling og specificerede bearbejdningsprocesser. Denne brugsklare løsning tilbyder forbedrede forarbejdningsegenskaber, mindre produktkontamination og forbedret hygiejne og holdbarhed.

    Dine fordele

    • Længere standtid sammenlignet med industristandarden
    • Højere effektivitet
    • Mindre effektforbrug
    • Færre vedligeholdelsesomkostninger
    • Kortere tørretid for rå pølser
    • Bedre produktkvalitet
    • Bedre totaløkonomi

    Mød vores team på stand D10 i Hal 9.1. og hør mere om vores løsninger til optimering af din fødevareproduktion. Vores nordiske repræsentant, Svend-Erik Petersen, træffes på standen tirsdag og onsdag.

     

    Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

    Du bruger en forældet webbrowser.

    Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.