Webinar om AM/3D-metalprint

  am-webinar_25032021

  Med AM skabes nye muligheder for udformningen af dine værktøjer og komponenter. Teknologien gør det muligt at skræddersy de printede dele til dine specifikke behov med henblik på en effektivisering af produktionen.

  På Uddeholms kommende webinar giver Anton Alveflo et indblik i, hvordan man opnår de bedste resultater med 3D-metalprint. Vi ser, at mange virksomheder er begyndt at benytte sig af AM, og vil i løbet af webinaret præsentere en række kundecases, så du får en idé om, hvordan AM kan anvendes i din virksomhed.

  Webinaret er gratis, men deltagerantallet er begrænset, så tilmeld dig nu ved at kontakte helle.asmussen@uddeholm.dk!
  Vær opmærksom på, at webinaret afholdes på engelsk.

  Slet
  cancel
  Slet

  Mine brugerindstillinger

  Hav lidt tålmodighed. Din forespørgsel bliver behandlet.

  Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

  Du bruger en forældet webbrowser.

  Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.