Uddeholm Shaping the world

  Information vedrørende Covid-19

  Uddeholm og voestalpine HPM Denmark følger kontinuerligt udviklingen omkring Coronavirussen, både internationalt og nationalt, og overholder anbefalinger og retningslinjer fra de relevante myndigheder. Vores kunders og medarbejderes sundhed er vores absolut højeste prioritet!

  Leverancer afsendes som normalt fra Hagfors, og vi arbejder på at undgå forsinkelser, så vidt det er muligt. Vores belægningscenter i Kolding er også stadig i fuld drift. For at sikre fortsat levering af værktøjsstål til vores kunder, arbejder vi proaktivt med forebyggende foranstaltninger i alle enheder. De anbefalede forholdsregler tages ved al håndtering af materiale, og medarbejdere med selv milde forkølelsessymptomer bliver bedt om at blive hjemme. Vi gør vort yderste for at sikre, at vi kan holde vores virksomhed i gang på trods af eventuelt fravær eller driftsforstyrrelser. Uddeholms AB har nedsat en dedikeret arbejdsgruppe, som løbende følger udviklingen og udarbejder handlingsplaner i overensstemmelse hermed. Gruppen består af repræsentanter fra forskellige afdelinger i Hagfors, hvilket betyder, at der ikke er langt fra beslutning til handling.

  Vi foretager i øjeblikket ikke forretningsrejser eller kundebesøg, med mindre disse er forretningskritiske, og møder afholdes via web eller telefon. Besøgsforbuddet gælder tilsvarende alle vores produktionsenheder. Medarbejderne i vores interne salgsafdeling og økonomiafdeling har i nogen tid arbejdet på skift på kontoret/hjemmefra for ikke at risikere at skulle lukke en afdeling ned, hvis en medarbejder bliver syg. Øvrige ansatte som har mulighed for at arbejde hjemmefra, er blevet bedt om at gøre det. Dette både for at minimere smittespredning på arbejdspladsen men også for at muliggøre, at medarbejdere med børn, der p.t. ikke kan komme i skole, fortsat kan arbejde, hvis de ønsker det. Medarbejdere som er hjemvendt fra et risikoområde og ikke viser tegn på symptomer arbejder hjemmefra i mindst 14 dage efter hjemkomsten.

  Hvis du har yderligere spørgsmål omkring den ekstraordinære situation, bedes du kontakte direktør Åge Østergaard.

  Følg os
  Slet
  cancel
  Slet

  Mine brugerindstillinger

  Hav lidt tålmodighed. Din forespørgsel bliver behandlet.

  Brug venligst en browser, der ikke er forældet.

  Du bruger en forældet webbrowser.

  Der kan opstå fejl ved brug af hjemmesiden.