Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Mirrax 40 i Kina

  Forhandlingen af Uddeholm Mirrax 40 er vokset betydeligt i Kina siden lanceringen i 2012. Dette år planlægger salgsgruppen i Kina at sælge 125 tons af Uddeholm Mirrax 40. Det virkelige gennembrud kom, da Qingdao-kontoret overbeviste den førende kinesiske LCD TV-producent om, at et rustfrit, forhærdet materiale kunne hjælpe med at nedsætte produktionstiden drastisk.

  Siden dette gennembrud er Uddeholm Mirrax 40’s fordele blevet kendt i Kina, hvor flere mere lokale slutbrugere og producenter af LCD TV’er nu benytter Uddeholm Mirrax 40. De fordele, som salgsteamet i Kina bliver ved at promovere for Uddeholm Mirrax 40, er: dens forhærdede tilstand (dvs. besparelse af tid og omkostninger, da der ikke er nogen varmebehandling), dens rustfrie egenskaber (dvs. mindre rust, reduceret driftsstop til genpolering), dens fremragende forarbejdningsevne i forhærdet tilstand og suveræne evne til polering.

  LCD TV-markedet er dog utrolig konkurrencebetonet, og prisreduktionerne på de endelige produkter bliver ofte videregivet til støbeformsproducenterne, og derfor har vi set en ændring i visse tilfælde til dårlige slutmaterialer. På grund af ændringer i designet på LCD-markedet bliver rammerne endvidere mindre vigtige og/eller ikkeeksisterende. Selvom der er denne tendens, finder salgsvirksomheden nye muligheder til yderligere udvikling af denne unikke stålsort, og salgsvolumenerne af Uddeholm Mirrax 40 stiger fortsat i Kina.

  En af grundene til forventet vækst inden for husholdningsapparater er tendensen med mere flammehæmmende materialer, hvilket kræver et materiale, der er mere korrosionsbestandigt. En anden tendens inden for husholdningsapparater er gennemsigtige dele af højere kvalitet. Her har Qingdao-kontoret igen med succes promoveret Uddeholm Mirrax 40 til grøntsagsskuffer til verdens største hvidevarevirksomhed Haier, da de hele tiden er ude efter at opgradere deres produktudvalg.

  Vi har også set, at Uddeholm Mirrax 40 er en optimal stålsort for støbeformsbrugere/-producenter til bestemte elektroniske komponenter, som kræver kortere produktionsserier.

  uddeholm_mirrax40_haier
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.