Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm Japan på Intermold 2016

  For 3. år i træk deltog Böhler-Uddeholm KK i den årlige prominente messe for sprøjtestøbning, nemlig Intermold 2016. Dette år blev den afholdt i INTEX Osaka fra den 20.-23. april 2016.

  Intermold er en fortræffelig platform til præsentation af ny teknologi og videndeling om sprøjtestøbningsindustrien. Ikke alene appellerer den til japanske producenter og forhandlere, men der er også en stigende interesse for messen blandt folk fra samme branche i den asiatiske region, hvilket er vigtigt for yderligere promotion af brandet i regionen. Intermold Osaka 2016 tiltrak 31.686 besøgende. Den næste Intermold-messe afholdes i Tokyo fra den 12.-15. april 2017.

  I løbet af den fire dage lange begivenhed modtog vi en række vigtige besøgende. Heriblandt var prominente aktører inden for værktøjsfremstillingsindustrien, producenter af hårde hvidevarer, bilindustrien og fremstilling af bilkomponenter fra velkendte brands. Deres tilstedeværelse gjorde vores udstilling til en succes. Vi vil også gerne takke Uddeholm for virksomhedens støtte og bidrag til at gøre den til endnu en vellykket begivenhed.

  Vi ses på Intermold 2017!

  uddeholm-in-osaka_353x353
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.