Uddeholm Shaping the world

  Uddeholm har allerede 2.488 olympiske medaljer

  I løbet af de olympiske sommerlege i Rio leverede Uddeholm specialstålet til de værktøjer, der prægede alle de 2.488 olympiske medaljer.

  Næsten 11.000 sportsudøvende fra mere end 200 nationer konkurrerede om 812 guld-, 812 sølv- og 864 bronzemedaljer. Medaljerne blev præget i Brasilien af prægningsværktøjer af høj kvalitet i specialstål fra Uddeholm AB.

  Prægningsværktøjerne skal opfylde ekstremt høje kvalitetsstandarder, især hvad angår styrke og bearbejdelighed. Medaljerne til olympiaden i 2016 har på den ene side den græske gudinde for sejr, Nike, Panathinaikosstadion og Akropolis og på den anden side det olympiske logo omkranset af laurbærblade.

  – Gennem insisterende arbejde demonstrerede vores team i Brasilien fordelene ved at benytte Uddeholms stål til denne type anvendelse, fortæller Adam Steorn, regional salgschef for Amerika, Uddeholm.

  Selve medaljen er en sejr for bæredygtigheden. Sølv- og bronzemedaljerne består af 30 % genbrugsmaterialer. Prægningen udførtes af den anerkendte brasilianske prægningsfabrik Brazilian Mint.

  uddeholm-olympic-gold
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.