Uddeholm Shaping the world

    Uddeholm Danmark indvier et avanceret PVD-belægningsanlæg i Kolding, Danmark

    Uddeholm Danmark indviede den 27. januar 2017 et PVD-belægningsanlæg i Kolding, Danmark. Over hundred kunder og interessenter deltog i den officielle indvielse.

    PVD-belægningsprojektet til 1,2 mio. euro i Kolding er udstyret med den tyske avancerede Eifeler Vacotec-teknologi. Uddeholm Denmark har ambitiøse planer om vækst i PVD-belægninger med et mål om en stigning i salget på 40-50 % om året i de næste 5 år i dette segment.

    “Vi er sikre på, at denne investering vil hjælpe os med at bevare og måske endda øge vores høje markedsandel af værktøjsstål i Danmark. Kombinationen af salg og teknisk support til både Uddeholms værktøjsstål og Eifeler-belægninger giver en unik kombination på det danske marked og vil styrke vores position markant. Samtidigt kan vores leveringstid for belægning reduceres til fordel for kunderne,” udtaler den stolte landechef Åge Østergaard fra Uddeholm Denmark

    uddeholm-denmark-pvc-coating-3