Uddeholm Shaping the world

  Stor investering i savværk

  Bedre service for kunderne, kortere produktionstider og øget fleksibilitet. Det nye fuldautomatiserede savværk til en værdi af 32 mio. SEK er Uddeholms største enkeltinvestering i lager og distribution i nyere tid.

  Vores (Uddeholms) mål er at blive verdensførende i enhver del af kæden, udtaler vicedirektør og logistikleder Stefan Sjögren. Vores kunders behov er det, der styrer os, hvilket betyder, at vi altid bestræber os på at blive bedre end branchestandarden.

  Det fuldautomatiserede savværk er ved at blive bygget ved Uddeholms lager i Hagfors, Sverige. Det omfatter to nye save med et automatisk sorteringsanlæg til ordrer på op til 430 mm. Anlægget omfatter 517 forskellige lagerrum.

  Med denne store investering kan vi forbedre vores betjeningshastighed og effektiviteten i vores lager, forsætter Sjögren. Kunderne kommer til at bemærke kortere produktionstider og mere effektive leverancer såvel som muligheden for mere snævre måltolerancer.

  uddeholm-sawcenter
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.