Uddeholm Shaping the world

  Lancering af produktet Uddeholm Idun

  En anden “guddommelig kraft” er blevet tilføjet vores produktfamilie udviklet specielt til værktøjsholdere til indekserbare indsatser, da vi lancerede Uddeholm Idun den 15.-16. marts i Frankfurt. Lige som Idun, gudinden for evig ungdom fra den nordiske mytologi, vil den bevare sin ungdommelige glans som resultat af sin korrosionsbestandighed.

  Denne lancering sætter standarden for, hvordan vi ønsker at arbejde på at prøve at forkorte tiden fra lancering til succes på markederne. Under kurset blev både marketing såvel som tekniske aspekter dækket. Hvert marked udarbejdede også en grov plan over, hvordan de ønskede at arbejde med Uddeholm Idun på deres specifikke marked. Vi var alle enige om, at lanceringsmødet blot er begyndelsen, og at vi nu har forenet vores kræfter for at tiltrække kunderne ved hjælp af vores lanceringspakke, som består af præsentationer, brochurer, pressemeddelelser, roll-ups osv.Vi er sikre på, at Uddeholm Idun går en lys fremtid i møde på værktøjsholdermarkedet.

  I løbet af de sidste par år er markedet begyndt at efterspørge holdere i rustfrie sorter, noget som endnu ikke fandtes.Ved lanceringen af Uddeholm Idun har Uddeholm AB lyttet til markedets efterspørgsel og tilbyder et materiale, som ikke bare er rustfrit, men også forhærdet.

  Med Uddeholm Idun revolutionerer Uddeholm AB værktøjsholdermarkedet ved at tilbyde en sikker og driftssikker hurtig vej til færdige værktøjsholdere til indekserbare indsatser.Uddeholm Idun er en forhærdet og rustfri sort til holdere, hvilket gør produktionen til en one-stop-shop, hvor varmebehandling og belægninger ikke længere vil være nødvendige.

  5 hurtige fakta om Uddeholm Idun

  • Første modstandsdygtige stål til værktøjsholdere på markedet.
  • Anvendelsen er patenteret
  • Forhærdet (42-46 HRC) og korrosionsbestandig – fremskynder produktionsprocessen for producenter
  • Sparer tid og penge, ingen nikkelbelægning er nødvendig, godt også i forhold til sundhed og miljø
  • Tilgængelig i runde stænger, hvor hovedparten findes i området 25-65 mm

  Ønsker du at vide mere om Uddeholm Idun eller Uddeholms værktøjsholderkonceptet?Tøv ikke med at kontakte Ulrika Mossfeldt eller Göran Skoog.