Uddeholm Shaping the world

  Konkurrencen om årets værktøjsmager

  Audi AG’s værktøjsmagerafdeling har vundet konkurrencen for “Excellence in Production” for fjerde gang og vandt titlen “Toolmaker of the Year 2015”. Audi AG’s interne værktøjsfremstillingsafdeling er igen blevet kronet som vinderen i konkurrencen for “Excellence in Production” inden for sin industrisektor.

  Virksomheden, der ligger i Ingolstadt og tidligere har vundet titlen i 2004, 2006 og 2011, har igen vundet titlen “Toolmaker of the Year”. Det efterstræbte trofæ blev overrakt til Michael Breme, leder af Audis værktøjsfremstillingsafdeling, af sidste års vinder Michael Vinglenda, Global Senior Director for det tekniske kompetencecenter for medicinske instrumenter hos Gerresheimer Regensburg GmbH, i anledning af den formelle aftenceremoni, som er en del af det årlige internationale “Tool og Die Making for the Future”-kollokvium, foran et publikum på cirka 280 personer i kroningssalen på Aachen rådhus.

  Under overrækkelsen af præmien roste Michael Winglenda den særlige udvikling og implementering af den kontinuerlige, virtuelle proceskæde, der allerede er på plads, som en af hovedstyrkerne ved Audis værktøjsfremstillingsafdeling. Juryen var også imponeret over udviklingen af et smart værktøj, som automatisk justerer for at stabilisere processen som svar på nye påvirkende faktorer.

  De førende værktøjsproducenter vil dyste mod hinanden igen i det kommende år. Kollokviet “Tool and Die Making for the Future” og “Excellence in Production” sponsoreres af Uddeholm.

  tool-maker-of-the-year
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.