Uddeholm Shaping the world

  Bohler-Uddeholm India indvier et avanceret PVD-belægningsanlæg i Chakan, Pune

  Bohler-Uddeholm India Pvt Ltd, et helejet datterselskab tilhørende Voestalpine Edelstahl Gmbh, har den 21. september 2016 indviet et PVD-belægningsanlæg i Chakan Pune, Maharashtra.

  PVD-belægningsprojektet til 3 mio. euro i Chakan Pune er udstyret med den tyske avancerede Eifeler Vacotec-teknologi. Bohler-Uddeholm India har ambitiøse planer om vækst i alle segmenter, især i tillægstjenester som vakuumvarmebehandling og overfladebehandlinger som PVD-belægninger med et mål om en stigning i salget på 30 % om året i de næste 5 år i disse segmenter.

  “Bohler-Uddeholm India er den eneste virksomhed i området, der tilbyder komplette løsninger til værktøjsindustrien såsom værktøjsstål af høj kvalitet, højhastighedsstål, specielle materialer, vakuumvarmebehandling og overfladebehandlinger som PVD-belægninger. Derved bliver Bohler-Uddeholm India en unik højt professionel one-stop-serviceudbyder for vores værdifulde kunder,” udtaler hr. Alok Jhamb, administrerende direktør – Bohler Uddeholm India Pvt Ltd.

  bohler-uddeholm-india
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.