Uddeholm Shaping the world

  Bedre overflader med Uddeholm Nimax ESR

  Uddeholm Nimax vil snart være tilgængelig i en ESR-version, Uddeholm Nimax ESR. Materialet er specialudviklet til store og mellemstore sprøjtestøbninger med høje krav til overfladebehandlingen. Hovedanvendelserne er gennemsigtige, højglanspolerede og teksturerede støbninger til brug hovedsageligt inden for bilindustrien, hårde hvidevarer, emballage og elektronik. Uddeholm Nimax ESR beholder alle de gode egenskaber som sejhed og svejsbarhed fra konventionelt producerede Uddeholm Nimax, men med forbedret renhed og ensartethed som følge af ESR-processen.

  Eksempler på anvendelsesmuligheder, hvor ESR-materialet ofte er nødvendigt, kan findes inden for:

  • Køretøjer
  • For- og bagbelysning
  • Store inventardele
  • Hårde hvidevarer
  • Kontrolpaneler
  • Elektronik
  • LED TV-rammer

  Hvis du ønsker yderligere oplysninger, bedes du kontakte din salgskanal.

  uddeholm-nimax-esr
  Please use a browser that is not outdated.

  You are using an outdated web browser.

  Errors may occur when using the website.