Uddeholm Shaping the world

  APEXEM i Kina har stor succes

  APEXEM i Kina har stor succes, fremtiden tegner sig lyst for Uddeholm Vanadis 8, store størrelser af Uddeholm Deivar til trykstøbning og AM som en banebrydende teknologi til formfremstillingsindustrien i Asien og Stillehavet

  84 sælgere, salgs-/marketingchefer og tekniske ledere mødtes i Xiamen, en havneby på Kinas sydøstlige kyst i 2 dage til et teknisk møde og udveksling af de seneste udviklinger, nye produkter, segment- og anvendelsesviden, for at vi kan fremme vækststrategierne for det nye år.

  Det interaktive program omfattede emner som additiv fremstilling, opfølgning af lanceringen af Vanadis 8, de seneste udviklinger af ekstra store Dievar-blokke, markedsudviklingen vedrørende varmeprægning, analyse af konkurrenterne, succeshistorier, masser af tid til at netværke og dele og meget mere.

  De vigtigste resultater og konklusioner fra 2-dagsmødet er:

  • Salgsudviklingen og væksten i regionerne under ASSAB China er virkelig opmuntrende, især top tre kæmperne: ASSAB Ningbo, ASSAB Shanghai og ASSAB Dongguan.  Vi kan forvente flere og flere bidrag fra operationer i Kina i de næste flere år i ASSAB Pacific-gruppen.
  • Med de første to måneders salg af Vanadis 8 SuperClean efter lanceringen i Kina tegner fremtiden sig meget lys, og vi er helt sikre på, at den nye stålsort vil støtte og give vores PM-salg en ny høj rekord i finansåret 2017/18.
  • Med succesen fra udviklingen af Big Block Diever fra Uddeholm vil ASSAB fortsætte med at være et skridt foran konkurrenterne og styre markedet inden for trykstøbning i bilbranchen.
  • Udviklingen af varmeprægning til bilstrukturdele giver os endnu en stor mulighed for at erobre markederne med vores unikke og suveræne produkter: Dievar, QRO-90 og Unimax.
  • Som altid blev der præsenteret over 50 overbevisende succeshistorier fra forskellige segmenter, hvilket igen beviser, at ikke kun selve produktet men den bløde viden eller knowhow er grundlaget for ASSAB’s succes.
  • Sidst men ikke mindst er vi helt enige med vores gæstetaler fra Trumpf om, at AM (3D-printning og pålægning af lag med laser) vil være den innovative forandring i den fremtidige formfremstillingsindustri.
  apexem-china-success