Uddeholm Mirrax 40 v Číně

Obchod s ocelí Uddeholm Mirrax 40 v Číně významně vzrostl od jeho uvedení na trh v roce 2012. V letošním roce plánuje prodejní skupina v Číně prodat 125 tun oceli Uddeholm Mirrax 40. Průlom přišel, když se kanceláři Qingdao podařilo přesvědčit předního čínského výrobce LCD televizorů, že nerezový předkalený materiál pomůže drasticky zkrátit výrobní čas.

Od tohoto průlomu se rozšířily informace o výhodách oceli Uddeholm Mirrax 40 v Číně a nyní používá ocel Uddeholm Mirrax 40 více místních koncových uživatelů LCD televizorů a výrobců forem. Výhody, které prodejní tým Číně neustále propaguje u oceli Uddeholm Mirrax 40, jsou: její předkalený stav (tj. náklady; úspory času při absenci tepelného zpracování), její nerezové vlastnosti (tj. menší koroze, krácení prostojů pro předleštění), její vynikající obrobitelnost v předkaleném stavu a lepší leštitelnost

Trh LCD televizorů je však neuvěřitelně konkurenční a snížení cen koncových výrobků často přecházelo na výrobce forem, a z tohoto důvodu jsme v některých případech zaznamenali přechod k materiálům ve spodním segmentu. Také v důsledku konstrukčních změn na trhu LCD televizorů jsou rámy méně důležité a/nebo již neexistují. Vzhledem k těmto trendům nachází prodejní společnost nové příležitosti k dalšímu vývoji této jedinečné jakosti, a objemy prodávané oceli Uddeholm Mirrax 40 v Číně tak neustále rostou.

Jedním z důvodů očekávaného růstu v domácích spotřebičích je trend k materiálům s větší samozhášivostí, které vyžadují materiál odolnější proti korozi. Dalším trendem u domácích spotřebičů jsou kvalitnější transparentní díly, kde opět kancelář Qingdao úspěšně propagovala ocel Uddeholm Mirrax 40 pro zásuvky na zeleninu do chladniček u největší společnosti s bílým zbožím na světě Haier, jelikož tato firma vždy hledá způsob zdokonalení svého sortimentu výrobků.

Také jsme zjistili, že u určitých elektronických komponent, kde jsou požadovány kratší výrobní série, poskytuje ocel Uddeholm Mirrax 40 uživatelům nebo výrobcům forem optimální jakost.

uddeholm_mirrax40_haier
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.