Uddeholm Japan na výstavě Intermold 2016

Společnost Böhler-Uddeholm KK se třetí rok po sobě zúčastnila každoroční významné výstavy matric a forem, nesoucí název Intermold 2016. Letos se konala ve výstavním centru INTEX Osaka ve dnech 20.-23. dubna 2016.

Intermold je skvělá platforma pro prezentaci a sdílení nových technologií a znalostí v oboru matric a forem. Obrací se nejen na japonské výrobce a obchodníky, ale také vzbuzuje stále větší zájem lidí ze stejného oboru v asijském regionu, který je důležitý pro další propagaci značky v tomto regionu. Výstava Intermold Osaka 2016 uvítala 31 686 návštěvníků. Další výstava Intermold se bude konat v Tokiu od 12. do 15. dubna 2017.

Během čtyřdenní akce jsme přijali řadu důležitých návštěvníků. Mezi nimi byly významné firmy v odvětví výroby nástrojů, výrobci bílého zboží, výrobci automobilů a automobilových součástí všech známých značek. Jejich přítomnost přispěla k našemu úspěchu na výstavě. Také bychom chtěli poděkovat společnosti Uddeholm za její podporu a podíl v realizaci této další úspěšné akce.

Takže na shledanou na výstavě Intermold 2017!

uddeholm-in-osaka_353x353
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.