Soutěž Výrobce nástrojů roku

Divize výroby nástrojů společnosti Audi AG vyhrála počtvrté soutěž „Výjimečnost ve výrobě“ a získala titul „Výrobce nástrojů roku 2015“. Divize výroby nástrojů ve společnosti Audi AG opětně získala první místo ve svém sektoru jako celkový vítěz soutěže „Výjimečnost ve výrobě“.

Společnost se sídlem v Ingolstadtu, která zvítězila předtím v letech 2004, 2006 a 2011, získala znovu titul „Výrobce nástrojů roku“. Prestižní trofej předal Michaelu Bremeovi, manažeru Divize nástrojárny společnosti Audi, loňský vítěz Michael Wiglenda, globální hlavní ředitel Technického kompetenčního centra Medical Systems ve společnosti Gerresheimer Regensburg GmbH u příležitosti formálního večerního ceremoniálu, který je součástí každoročního mezinárodního kolokvia „Výroba nástrojů a matric pro budoucnost“, před cca 280 lidmi v Korunovační síni radnice v Aachen.

Při předávání ceny Michael Wiglenda ocenil vynikající vývoj a implementaci trvalého virtuálního procesního řetězce, který je již na místě, jako jedné ze silných stránek divize výroby nástrojů společnosti Audi. Na porotu učinil velký dojem vývoj chytrého nástroje, který se automaticky nastaví tak, aby stabilizoval proces v reakci na nové ovlivňující faktory.

Přední výrobci nástrojů budou mezi sebou soutěžit příští rok znovu. Kolokvium „Výroba nástrojů a matric pro budoucnost“ a soutěž „Výjimečnost ve výrobě“ sponzoruje společnost Uddeholm.

tool-maker-of-the-year
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.