Plnou rychlostí vpřed ve vývoji AM

Zařízení v prvním kroku investice do aditivní výroby (AM) je spuštěno a běží jak ve výrobním závodě, tak v materiálové laboratoři, a vývoj prvního produktu aditivní výroby Uddeholm AM Corrax si vede dobře. Rozmělnili jsme mnoho šarží s produktem Uddeholm AM Corrax s dobrými výsledky a tento prášek jsme použili k vytisknutí zkušebních vzorků, abychom mohli ověřit kvalitu prášku.

Zatím vše vypadá dobře, kvalita samotného prášku vypadá trochu lépe než u našich konkurentů a mechanické vlastnosti vytištěných dílů jsou podle očekávání. Dalším krokem ve vývoji je odeslání prášku některým vybraným zákazníkům, aby prášek vyzkoušeli ve svých tiskárnách a provedli první zkoušky tištěných nástrojů v různých aplikacích. Tyto první zásilky byly odeslány z Hagforsu vybraným partnerům během prvních listopadových dní.

Zůstává ale hodně práce, například zlepšit výtěžku v atomizéru a blíže specifikovat prášek, který se bude používat v dalších tiskárnách dostupných na trhu. Také jsme začali prověřovat další krok vývoje AM, což je AM prášek pro tváření za tepla a zušlechtěnou verzi produktu Uddeholm AM Corrax s vylepšenými vlastnostmi pro lisování plastů a přizpůsobených aditivní výrobě.

Takže je ještě třeba nějaký čas pro splnění velmi ambiciózních cílů AM v rámci Uddeholmu, jak v krátkodobém horizontu uvedením produktu Uddeholm AM Corrax na trh v polovině příštího roku, tak také pro dlouhodobé cíle se solidním portfoliem AM produktů a dobrou oblastí obchodu pro Uddeholm. A velký zájem našich zákazníků stejně jako trh AM obecně přinášejí energii a inspiraci, ale současně cítíte očekávání trhu i potřebu dodávat.

Zjišťujeme také, že trh AM dospívá, že nejhorší reklamní triky zmizely, máme tedy pocit, že strategie Uddeholmu s velkým aplikačním zaměřením se stále ubírá správným směrem a také pozorujeme, že není mnoho jiných společností s tímto přístupem, takže s rychle provedenou realizací našich plánů máme velké šance uspět a stát se důležitým aktérem na trhu AM, jímž se snažíme stát.

uddeholm-corrax-am
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.