Nový rekordní počet vystavovatelů na veletrhu Euroguss

Mezinárodní veletrh pro techniku tlakového lití EUROGUSS vstupuje v tomto novém výstavním roce do fantastického začátku. S počtem 583 vystavovatelů – což odpovídá navýšení o 24 procent ve srovnání s předchozím veletrhem – vystavuje více společností než kdykoli předtím inovativní řešení pro výrobu a aplikaci litých dílů z lehkých kovů, hliníku, hořčíku a zinku. Kde se sektor nachází v této chvíli a kde bude v budoucnu – to jsou informace, které bude hledat celkem asi 11 000 očekávaných návštěvníků veletrhu nejen ve stáncích vystavovatelů, ale také na speciální show „Forschung, die Wissen schaf(f)t“ (Výzkum pro vědu/poznání) v pavilonu „Oberflächentechnik“ (povrchová technologie) a také na specializovaných prezentacích přednášených na mezinárodním kongresu Německé tlakové lití. Veletrh EUROGUSS se bude konat od 12. do 14. ledna 2016 ve výstavním centru v Norimberku.

Podruhé v řadě zaznamenal EUROGUSS obrovský skok v růstu. „583 vystavovatelů – to je asi o 100 více než na posledním veletrhu EUROGUSS před dvěma lety a o 200 více než na předchozím veletrhu“ říká Heike Slotta, ředitelka veletrhu, Norimberské veletrhy. Abychom nabídli všem vystavovatelům dostatečný prostor, byly předchozí výstavní haly 7 a 7A letos poprvé doplněny o halu 6. „Jedním z důvodů pro tento pozitivní vývoj veletrhu je bezpochyby trend odlehčených konstrukcí v automobilovém průmyslu, ve kterém se používají hlavně hliníkové odlitky. Automobilový průmysl a jeho dodavatelé jsou nejdůležitějšími zákazníky sléváren“ vysvětluje Slotta. Kromě toho se mezi zákazníky sléváren řadí sektor strojů a výstavby zařízení, elektrotechnický a elektronický průmysl , nábytkářský průmysl spolu s inovativními sektory jako energetika nebo zdravotnické technologie.

Každý druhý vystavovatel na veletrhu EUROGUSS je ze zahraničí. Přijíždějí do Norimberku ze 33 zemí. Kromě Německa (267 vystavovatelů) patří mezi přední evropské vystavovatele Itálie (127), Španělsko (20), Rakousko (18), Česká republika (15), Turecko (15), Švýcarsko (13), Švédsko (10), Francie (8), Nizozemsko a Slovinsko (po 6).

uddeholm-euroguss-2016
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.