Bohler-Uddeholm India slavnostně otevírá nejmodernější závod pro PVD povlakování v Chakan Pune

Bohler-Uddeholm India Pvt Ltd, stoprocentní filiálka Voestalpine Edelstahl Gmbh, nedávno slavnostně otevřela závod pro PVD povlakování v Chakan Pune, Maháráštra, 21. září 2016.

Projekt PVD povlakování za 3 miliony eur v Chakan Pune je vybaven nejmodernější německou technologií Eifeler Vacotec. Společnost Bohler-Uddeholm Indie má ambiciózní růstové plány ve všech segmentech hlavně ve službách s přidanou hodnotou, jako je vakuové tepelné zpracování a povrchové úpravy, např. PVD povlakování, s cílovým 30% ročním růstem prodejů v těchto segmentech během příštích 5 let.

“Bohler-Uddeholm India je jediná společnost v zemi, která nabízí kompletní řešení pro průmysl výroby nástrojů, jako je vysoce jakostní nástrojová ocel, vysokorychlostní ocel, speciální materiály, vakuové tepelné zpracování a povrchové úpravy, jako je PVD povlakování. Díky tomu je Bohler-Uddeholm India jedinečným a vysoce profesionálním poskytovatelem centrálních služeb pro naše cenné zákazníky,“ řekl pan Alok Jhamb, ředitel – Bohler Uddeholm India Pvt Ltd.

bohler-uddeholm-india
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.